Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Galéria

   
  • Konditerem a szabadban! Erősítő, állítható gépek!

   Hihetetlen, de már állítható nehézségű (súly) gépek is elérhetők a kínálatunkban! Egyedülálló világszabadalom biztonságos és egyszerű (forgó tárcsás) állítást tesz lehetővé, hogy mindenki a saját igénye szerint a pillanatnyi erőnlétéhez állíthatja be a gyakorlatok erősségét! Ezek a gépek csak megrendelésre érhetők el. Érdeklődjön aktuális árainkról, szállítási határidőkről!
     
    • 2012 Őr

     Újabb telepítés köztéren a idősotthon mellett.
      
     • 2012 Szentes Millenáris Park

      Gyermeknapra, határidő előtt elkészült a park. Az alapozást önerősen végezték, így a gépek felállítása maradt ránk. Közel egy óra alatt kicsomagoltuk és rögzítettük a gépeket. A tesztelés után átadásra kerültek, s azonnal birtokba is vették a környéken lakó szülők, gyermekek.
       
      • 2011 MOL Balatonlelle

       Augusztusban a MOL M7 Balatonlellei (Letenye felé) benzinkútjánál megvalósult parkban 5 gépünket telepítettük! A MOL és a parkfit a minőség mellett tette le a voksát!
        
       • 2011 Románia - Arzenal Park

        A Temesvári kiállításról megvásárolt 4 bemutató gépünk elhelyezésre került a parkban. A legutóbb megvásárolt 7 gépről még nem kaptunk képeket.
         
        • 2011 Essen Fitness Expo

         A Dél-Koreai gyár először mutatkozott be ezen az Expo-n. A hagyományos gépein túl, itt mutatta be először az európai szakmai közönségnek a kültéri gépek új generációját, mely már kifejezett izommunkára, erősítére szolgál. Ezekben a gépekben mechanikusan állítható a 6 nehézségi fokozat, melyet a gyár világszabadalommal is levédett.
          
         • Temesvári Virág és Kertkiállítás, Románia

          Május 4-8 között került megrendezésre a kiállítás, melyen partnerünk önálló standdal jelent meg. Négy parkfit gép a kiállítótér középpontján került elhelyezésre. Sokan kipróbálták, volt aki csak méregette, de mindenki elismerően nyilatkozott. A masszív szerkezetek kézzel fogható különbséggel érzékeltették a településen már jelen lévő kínai gépekkel szembeni tartósságukat. Nem csoda, hogy egyik látogató, a közeli kiképző park tulajdonosa azonnal megvásárolta a kiállított gépeket.
           
          • Eger - Dobó tér MÖFÖSZ szakmai nap

           A csapkodó eső és zord, szeles idő ellenére sokan megtekintették és kipróbálták kiállított gépeinket. A fiatalok azonnal, az idősebbek némi szemlélődés után léptek az eszközökre. Sokan új élménnyel gazdagodtak és kedvezően nyilatkoztak, szívesen látnák, használnák környezetükben ezeket a gépeket. 
           Öröm volt számunkra, hogy a főkertészek szakmai napjának programját is színesebbé tehettük. eger_dob_tr.jpg
             
            • Debreceni Juniális

             2010-ben helyi vállalkozások és a parkfit támogatásával jelképesen átadásra került a Liget lakóparknál létesült tó és pihenőpark. Három gépünk télen nyáron használatban van, fiatalok, kismamák és senior korosztályok is gyakran láthatók használat közben.
             parkfit_junilis.jpg
               
              • Dél-Koreában évi 5.000 gépek telepítenek

               Többet nyújt mint gondolná!

               Szeretné kipróbálni?
               Szeretne Parkfit értékesítő lenni?

               Írjon, keressen bennünket!
                
               • Telepítés

                 
                • Új fejlesztések