Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Büntetés-végrehajtási Intézetek
Az átlagemberek úgy gondolják, hogy a börtönöknek csak az a feladatuk, hogy a fogvatartottakat biztonságosan elzárják a külvilágtól. Azonban a büntetés-végrehajtási intézeteknek nagyon sokrétű feladatuk van; sok minden más mellett nagy gondot kell fordítani a szabadidő hasznos eltöltésére, különös tekintettel a sportra, művelődésre, önképzésre. A fogvatartottak egészség megőrzésének programjába kiválóan beépíthető a PARKFIT kültéri sporteszközök, amelyek segítséget nyújthatnak akár az életszemlélet megreformálásához.

Ajánlatunk büntetés-végrehajtási intézetek részére

KP-T.jpg KP-C.jpg KP-O.jpg
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap