Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Oktatási intézmények
A hosszú és szellemileg kimerítő előadások után, vagy csak a szünetekben a PARKFIT gépeken, egy kis könnyű testmozgással, felfrissültebben térhetnek vissza hallgatók a padokba, az oktatók a katedrára. A vizsgákra való felkészülés időszakában kávé és energiaitalok fogyasztása helyett a PARKFIT fitneszgépek természetes módon serkentik az agyműködést. Az intézmények professzionális tudás nyújtása mellet, a test karbantartása is megvalósulhat. Nem kell külön időt kiszorítani a szűkös időbeosztásba, a kültéri eszközökön akár utcai viseletben is bármikor sportolhatunk.

Ajánlatunk oktatási intézmények részére

KP-Q.jpg KP-N.jpg KP-W.jpg
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap