Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Állat- és Növénykertek
A park gondozói és az oda kilátogatók egészen biztosan szeretik az állatokat, a növényeket. Figyelnek a természet változásaira, szívesen töltik idejüket a szabadban. A PARKFIT fitneszeszközeinket állatokról neveztük el. Úgy gondoltuk, hogy a megszokott elnevezések helyett, egy kis játékosság segítségével a természet közelsége miatt adunk új neveket a gépeinknek. Van olyan tornagép, amely az állatok külalakjához hasonlít, de olyan is akad, amely egy-egy lényeges tulajdonságára utal. A park megtekintése közben a PARKFIT kültéri fitneszgépek használata még egészségesebbé teszi a természetbarátokat.

Ajánlatunk Állat- és Növénykertek részére

PF-P PF-H PF-K
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap