Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Önkormányzatok
Cégvezető Közparkok, játszóterek, erdei tornapályák tehetők vonzóbbá a mozgás szerelmeseinek. A település lakóinak egészsége, jobb közérzete a környezet és a mozgási lehetőségek függvénye is. Sokan nem tehetik meg hogy konditerembe járjanak, sokan nem is akarnak egy jóleső átmozgatásnál többet. Az Önkormányzatok, mint fenntartók lehetősége a parkok megújítása, a használhatóság és így a látogatottság növelése. Forrás nélkül vagy minimális forrással is megvalósítható a PARKFIT gépek telepítése, ha a település vállalkozásai önmagukat reklámozva „örökbe fogadnak", vásárolnak egy-egy gépet a település lakóinak érdekében.

A játszótereken most a gyerekek mozognak, a szülők jobb esetben sétálnak vagy csak ülnek a padon. Kisgyerek mellett nincs ideje önmagára!? A PARKFIT gépek játszóterek körüli elhelyezésével a szülők továbbra is szemmel tarthatják gyermekeiket, de közben saját mozgásukról, egészségükről is gondoskodhatnak. Így kevesebb problémát okoz majd a túlsúly, a mozgásszegény életmód, a leterheltség.

Ajánlatunk önkormányzatok részére:

 PF-C  PF-L PF-F
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap