Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Benzinkút, parkoló üzemeltető
Cégvezetõ A kút, a parkoló alapszolgáltatásait érdemes kiegészíteni, a szolgáltatási színvonalat emelni, hogy a rendszeres utazók biztosan Önhöz térjenek vissza. A hosszú úton elgémberedett gépjárművezetők és utasaik az egyszerű nyújtózkodáson túl a PARKFIT gépeken végzett pár gyakorlattal visszanyerik frissességüket és biztosabban elérik céljukat. A gépeken ráadásul hirdetéseket is elhelyezhet (amellyel többletbevételhez is juthat), ha például a környező települések vállalkozásainak reklámjára lehetőséget ad. Ha kamion pihenőhely is van az üzemanyagkút mellett, akkor biztos lehet benne, hogy messzire viszik hírét az Ön benzinkútjának a sofőrök. Egy ilyen plusz miatt az utazók legközelebb sem fogják kihagyni ezt a megállót, ebben biztos lehet.

Ajánlatunk benzinkút, parkoló üzemeltetők részére

 PF-X  PF-H PF-K
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap