Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Nyugdíjas otthonok
Cégvezető A mindennapos séta, a mozgás minden korban fontos része életünknek, egészségünk, erőnlétünk megőrzésének. Idős korban az ízületek kíméletes használata mellett kell gyakori, az életkori sajátságoknak megfelelő intenzitású mozgást beütemezni a mindennapokba, hogy megőrizhető legyen mind a szellemi, mind a testi frissesség. A PARKFIT gépeivel különböző testrészeket tudunk átmozgatni, s rendszeres használatukkal az egészségmegőrzés biztosan sikerül.

Ajánlatunk nyugdíjas otthonok részére:

 PF-Q  PF-H  PF-G
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap