Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Strandok, wellness központok, szállodák
Cégvezetõ A szolgáltatási színvonal sok tekintetben meghatározza a látogatottságot, versenyképességet. A medencék partján, a sportpályák mellett felállított PARKFIT gépekkel, most tovább emelheti a szabadtéri mozgás, testedzés minőségét. Fogyókúrás, testedző programjaikba könnyen beilleszthetőek a kültéri PARKFIT gépeken végezhető gyakorlatok. Megfelelő számú, és fajtájú fitneszeszköz esetén minden izomzatot megmozgató komplex edzésterv végezhető el. Ezáltal az aktív pihenés még kellemesebbé tehető.

Ajánlatunk strandok, wellness központok, szállodák részére:


 PF-R PF-O
PF-B
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap