Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Lakóparkok
A mozgás mindenkinek fontos. Ha választhat, Ön zárt térben vagy friss levegőn mozog szívesebben? Valószínűleg szomszédjai is ugyanazt, az utóbbit választják. A meglévő közösségi tereiket, tenisz- vagy futópályájukat egészítsék ki a bemelegítésre, könnyed átmozgatásra vagy rendszeres erősítésre is használtató PARKFIT gépekkel. A bemelegítés csökkenti a sportsérülések kockázatát, míg a levezetés egy jó teniszezés, focizás után szintén nagyon fontos az izmok szempontjából.

De tinédzser gyermekeinek is hasznos lehet, ha sok időt tölt el a szobában a számítógép vagy a televízió mellett. Az Ő izomzatuknak is szüksége van rendszeres mozgásra, de ha nincs meg a „focicsapatra” való gyerek akkor egyedül is edzhet.

Ajánlatunk lakóparkok részére:


 PF-B  PF-E  PF-A
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap