Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Ingatlanberuházók, tervezők
Manapság egyre igényesebbek vagyunk lakókörnyezetünkkel. Az ingatlan vásárlók már nemcsak a belső kialakítást, minőséget, közlekedést veszik górcső alá, hanem a közvetlen környezetet is. A parkosítás, közösségi tér (sütő, főzőhely) már alapfelszereltség, a játszótér minden nagyobb beruházásban szerepel és gyakori a tenisz- vagy futópálya kialakítása is, mely a mozgáshoz, a jó közérzethez fontos. A PARKFIT gépeivel most növelheti a beruházás, lakópark értékét, tovább javíthatja a szolgáltatási színvonalát.

Ajánlatunk ingatlanberuházók, tervezők részére:


 PF-C  PF-K  PF-A
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap