Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Tűzoltóság, rendőrség, katonaság
A testületeknél létfontosságú az egészség megőrzése, az állomány erőnlétének fenntartása.

Mindez rendszeres edzéssel valósul meg, mind kültéri, mind beltéri helyszíneken. A szabadlevegőn végzett mozgás nem pótolható, míg az edzőtermi berendezésekkel a testrészek speciális erősítése is kihagyhatatlan. Futópályák mellett, gyakorlótereken felállított PARKFIT gépekkel mindez könnyen egyesíthető!


"A januárban életbe lépett "stressztörvény" alapján ugyanis az OMMF ellenőrei egyebek mellett már azt is vizsgálhatják, hogy a cégek megtesznek-e mindent a napi robot okozta nyomás csökkentése érdekében. Mint a Világgazdaság megtudta, a felügyelők már vizsgálódnak is ezzel kapcsolatban. Ha pedig szabálytalanságra bukkannak, akkor 30 ezertől 20 millió forintig terjedő büntetést róhatnak ki a vállalatnak. "

Forrás: Világgazdaság


Ajánlatunk tűzoltóság, rendőrség, katonaság részére:

 
PF-S
 
PF-N
 termékadatlap
 termékadatlap