Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Szakszervezet, üzemi tanács
Cégvezető Cégvezető A dolgozói érdekképviseletek figyelmébe is ajánljuk a PARKFIT gépeit. A mozgásszegény életmód leginkább irodában dolgozó munkatársainkat érinti, de egyoldalú megterhelésben dolgozó fizikai munkások is szenvednek a mozgásszervi megbetegedésektől. A megelőzésen és tünetek enyhítésén is segítünk, hisz testünk nyújtása, maszírozása, könnyed mozgatása is megoldható gépeinkkel. A fizikai igénybevétel előtt kiválóan alkalmas bemelegítésre is, így sokkal kisebb a munka közbeni sérülés kockázata. A "stressztörvény" is rásegít, hogy a munkáltatók még jobban figyeljenek a munkatársak közérzetére, egészségére. Napi néhány 10 perces szünet bevezetése, az elgémberedett végtagok, testünk átmozgatása jótékony hatású a munkavégzésre és eredményességre is.


"A januárban életbe lépett "stressztörvény" alapján ugyanis az OMMF ellenőrei egyebek mellett már azt is vizsgálhatják, hogy a cégek megtesznek-e mindent a napi robot okozta nyomás csökkentése érdekében. Mint a Világgazdaság megtudta, a felügyelők már vizsgálódnak is ezzel kapcsolatban. Ha pedig szabálytalanságra bukkannak, akkor 30 ezertől 20 millió forintig terjedő büntetést róhatnak ki a vállalatnak."

Forrás: Világgazdaság


Ajánlatunk szakszervezeteknek, üzemi tanácsoknak:

KP-H.jpg
 PF-O
 termékadatlap  termékadatlap