Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Cégvezetőknek
Az irodában dolgozók mindennapjait közismert tünetek, megbetegedések kísérik. Napon belül csökken a koncentráció, romlik a munka hatékonysága. Szünetekkel és könnyed mozgás lehetőségével az Ön vállalata is eredményesebben teljesíthet, míg munkatársai felfrissülve, jobb kedvvel és egészségesebben ülnek vissza munkájuk mellé. Nyaki és hátfájdalmak megelőzésére, az ülő munka, mozgásszegény életmód szinte játékos megváltoztatására alkalmasak a PARKFIT gépek.

Unió felismerte ezeket a problémákat és a „Stressztörvényben” fogalmazta meg, hogy csökkenteni kell a munkahelyi feszültséget, javítani kell a munkatársak közérzetét. Cégvezetőként ezt Önnek is figyelembe kell vennie, nem lehet közömbös a törvény elvárásaival szemben. A PARKFIT gépek segítségével viszont, sokkal jobban megfelelhet a szabályozásnak.

"A januárban életbe lépett "stressztörvény" alapján ugyanis az OMMF ellenõrei egyebek mellett már azt is vizsgálhatják, hogy a cégek megtesznek-e mindent a napi robot okozta nyomás csökkentése érdekében. Mint a Világgazdaság megtudta, a felügyelõk már vizsgálódnak is ezzel kapcsolatban. Ha pedig szabálytalanságra bukkannak, akkor 30 ezertõl 20 millió forintig terjedõ büntetést róhatnak ki a vállalatnak. "

Forrás: Világgazdaság


Ajánlatunk cégek részére:


 PF-E  PF-M  PF-V
 termékadatlap  termékadatlap  termékadatlap