Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Mennyibe kerül?
21 Mibe kerül egy munkahelyen ha rosszkedvűek, fáradtak, levertek a kollégák? Napi 8-9 óra munka után vajon hányan áldoznak még családjuktól, szórakozásuktól időt a mozgásra? Ha Ön munkáltató, akkor mibe kerül Önnek egy betegnap, elmaradt munka, csúszó határidő és az ezzel járó idegeskedés?

Egy biztosítótársaságnak vajon mennyi kára van az elalvás, a dekoncentráció, figyelmetlenség és fáradtság miatt bekövetkező balesetekből? Mennyiben javíthat ezen, ha a gépjárművezetők a parkolókban ajánlott gyakorlatokkal, pár perc alatt kiverhetik az álmosságot saját szemükből és felfrissülve, vérkeringésüket felgyorsítva újra képesek a következő 100 kilométert balesetmentesen megtenni?

Turizmusban érdekelt vállalkozások ezzel az új színfolttal, tovább növelhetik vendégeik elégedettségét, jobban, többféleképpen is kiszolgálhatják őket és biztosabban számíthatnak visszatérésükre, ismerőseik, barátaik felé történő ajánlásukra. Számít ez? Igen!

21. században a mozgás

az egyik legfontosabb tényező, hogy a rohanó világban elviseljük a terhelést és túléljük a bennünket ostromló környezeti hatásokat. Manapság mindenki megtalálja, hogy fitness termeket látogat, teniszezik vagy golfozik, kocog vagy technikai sportokban élje ki magát.

Szabadban, de hogyan?

Számtalan lehetőség van a szabadég alatt sportolni. Mit szólna, ha bemelegítéshez a fitness teremben megszokott gépekkel tudna hozzáfogni? Ha késik a partnere a teniszpályán, akkor sem kell unatkoznia, lemerevednie, mert a gépeinken addig is erősíthet, nyújthat tetszés szerint. Mi van, ha elfáradt a meccs végén? Levezetésnek partnerével együtt lazíthat páros gépeinken, miközben megbeszélhetik a nap eseményeit.

Ma a teniszpálya mellett, holnap a wellness szállodák, strandok fövenyén, majd egyetemek, közterületek és autópálya- parkolók pihenőiben is találkozik velünk. Lehet, hogy holnap az Ön cége udvarán is felállítanak pár gépet, hogy pihenésképpen az irodai munkából felállva munkatársaival együtt megmaszírozhassák hátukat, megmozgasság kinyújtóztassák elgémberedett lábukat. Mindezt a páros gépeken, akár beszélgetve, munkáról, magánéletről, bármiről ami a jó közérzethez is kell. Frissen, fejben is kiszellőzve ülhet vissza számítógépe elé és bizony sokkal hatékonyabban fogja feladatát elvégezni.

Szokott utazni? Megáll az autópályán pihenni? Ezután érdemes lesz, hisz minden parkolóban más gépeket, rövid programokat talál, így más és más gyakorlatokat tud élvezettel elvégezni és biztosan, frissen fog visszaülni a volánhoz. Így biztonságosabban hazaér!

Körbe szokta kocogni lakókörzetét? Ezután kiegészítheti más gyakorlatokkal is, ha a környezetében a társasházak, lakóparkok is felállítanak majd pár gépet. Sokkal élvezetesebb lesz a kocogás, nem lesz unalmas és akár ismerkedésre is kiváló. Elképzelte már?


Munkahelyi stressz?

Romló hatékonyság
Növekvő betegnapok
-  Elvégezetlen feladatok
-  Elmaradó eredményességA stressz megelőzése Önnek is fontos, idővel többe és többe kerül!

Gondolt már arra, hogy napközben szünetet ad dolgozóinak mozgásra, felfrissülésre? Délelőtt, délután 2x10 perc aktív pihenés vajon mennyivel javítja munkatársai hangulatát? Vajon kedvező a munkavégzésre? Igen!

Az Európai Unió tagállamaiban évente mintegy 55 milliárd euró kárt okoznak a munkahelyeken történő balesetek, amelyek előfordulásában egyre nagyobb szerepet kap a stressz. Uniós felmérések szerint a munkavállalók harmincöt százaléka érzi úgy, hogy munkája veszélyezteti egészségét, huszonnyolc százalékuk pedig munkahelyével hozza összefüggésbe betegségét. A munkából való kiesés ötven százalékáért a munkahelyi stressz okolható." Világgazdaság