Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Kiknek ajanljuk?


 cegvezeto.jpg

Cégvezetőknek...


Cégvezetõ Az irodában dolgozók mindennapjait közismert tünetek, megbetegedések kísérik. Napon belül csökken a koncentráció, romlik a munka hatékonysága. Szünetekkel és könnyed mozgás lehetőségével az Ön vállalata is eredményesebben teljesíthet, míg munkatársai felfrissülve, jobb kedvvel és egészségesebben ülnek vissza munkájuk mellé. Nyaki és hátfájdalmak megelőzésére, az ülő munka, mozgásszegény életmód szinte játékos megváltoztatására alkalmasak a PARKFIT gépek.

TOVÁBB
 szakszervezet.jpg

Szakszervezeteknek, üzemi tanácsoknak...


Cégvezetõ A dolgozói érdekképviseletek figyelmébe is ajánljuk a PARKFIT gépeit. A mozgásszegény életmód leginkább irodában dolgozó munkatársainkat érinti, de egyoldalú megterhelésben dolgozó fizikai munkások is szenvednek a mozgásszervi megbetegedésektől. A megelőzésen és tünetek enyhítésén is segítünk, hisz testünk nyújtása, maszírozása, könnyed mozgatása is megoldható gépeinkkel. A fizikai igénybevétel előtt kiválóan alkalmas bemelegítésre is, így sokkal kisebb a munka közbeni sérülés kockázata. A "stressztörvény" is rásegít, hogy a munkáltatók még jobban figyeljenek a munkatársak közérzetére, egészségére.

TOVÁBB


 rendor.jpg

Rendőrség, tűzoltóság, katonaság...


A testületeknél létfontosságú az egészség megőrzése, az állomány erőnlétének fenntartása. Mindez rendszeres edzéssel valósul meg, mind kültéri, mind beltéri helyszíneken. A szabadlevegőn végzett mozgás nem pótolható, míg az edzőtermi berendezésekkel a testrészek speciális erősítése is kihagyhatatlan. Futópályák mellett, gyakorlótereken felállított PARKFIT gépekkel mindez könnyen egyesíthető!

TOVÁBB
 ingatlan.jpg

Ingatlanberuházóknak, tervezőknek...


Manapság egyre igényesebbek vagyunk lakókörnyezetünkkel. Az ingatlan vásárlók már nemcsak a belső kialakítást, minőséget, közlekedést veszik górcső alá, hanem a közvetlen környezetet is. A parkosítás, közösségi tér (sütő, főzőhely) már alapfelszereltség, a játszótér minden nagyobb beruházásban szerepel és gyakori a tenisz- vagy futópálya kialakítása is, mely a mozgáshoz, a jó közérzethez fontos. A PARKFIT gépeivel most növelheti a beruházás, lakópark értékét, tovább javíthatja a szolgáltatási színvonalát.

TOVÁBB
 lakopark.jpg

Lakóparkok lakóinak...


A mozgás mindenkinek fontos. Ha választhat, Ön zárt térben vagy friss levegőn mozog szívesebben? Valószínűleg szomszédjai is ugyanazt, az utóbbit választják. A meglévő közösségi tereiket, tenisz- vagy futópályájukat egészítsék ki a bemelegítésre, könnyed átmozgatásra vagy rendszeres erősítésre is használtató PARKFIT gépekkel. A bemelegítés csökkenti a sportsérülések kockázatát, míg a levezetés egy jó teniszezés, focizás után szintén nagyon fontos az izmok szempontjából. De tinédzser gyermekeinek is hasznos lehet, ha sok időt tölt el a szobában a számítógép vagy a televízió mellett. Az ő izomzatuknak is szüksége van rendszeres mozgásra, de ha nincs meg a „focicsapatra” való gyerek akkor egyedül is edzhet.

TOVÁBB
welness.jpg


Strandok, wellness központok, szállodák üzemeltetőinek...


A szolgáltatási színvonal sok tekintetben meghatározza a látogatottságot, versenyképességet. A medencék partján, a sportpályák mellett felállított PARKFIT gépekkel, most tovább emelheti a szabadtéri mozgás, testedzés minőségét. Fogyókúrás, testedző programjaikba könnyen beilleszthetőek a kültéri PARKFIT gépeken végezhető gyakorlatok. Megfelelő számú, és fajtájú fitneszeszköz esetén minden izomzatot megmozgató komplex edzésterv végezhető el. Ezáltal az aktív pihenés még kellemesebbé tehető.

TOVÁBB
 rehab-doki.jpg Cégvezetõ

Rehabilitációs és fekvőbeteg intézményeknek...


Gyógytornász felügyelete, ajánlása mellett az erőnlét fokozatos visszaszerzésére, speciális gyakorlatok elvégzésére is alkalmasak a PARKFIT gépek. Sportsérülésből felépülésben is segít a fokozatos terheléssel és a szabad levegőn végzett mozgással.

TOVÁBB
nyugdijas.jpg

Nyugdíjas otthonoknak...


A mindennapos séta, a mozgás minden korban fontos része életünknek, egészségünk, erőnlétünk megőrzésének. Idős korban az ízületek kíméletes használata mellett kell gyakori, az életkori sajátságoknak megfelelő intenzitású mozgást beütemezni a mindennapokba, hogy megőrizhető legyen mind a szellemi, mind a testi frissesség. A PARKFIT gépeivel különböző testrészeket tudunk átmozgatni, s rendszeres használatukkal az egészségmegőrzés biztosan sikerül.

TOVÁBB
 benzinkutas.jpg Cégvezetõ

Benzinkút, parkoló üzemeltetőknek...


A kút, a parkoló alapszolgáltatásait érdemes kiegészíteni, a szolgáltatási színvonalat emelni, hogy a rendszeres utazók biztosan Önhöz térjenek vissza. A hosszú úton elgémberedett gépjárművezetők és utasaik az egyszerű nyújtózkodáson túl a PARKFIT gépeken végzett pár gyakorlattal visszanyerik frissességüket és biztosabban elérik céljukat. A gépeken ráadásul hirdetéseket is elhelyezhet (amellyel többletbevételhez is juthat), ha például a környező települések vállalkozásainak reklámjára lehetőséget ad. Ha kamion pihenőhely is van az üzemanyagkút mellett, akkor biztos lehet benne, hogy messzire viszik hírét az Ön benzinkútjának a sofőrök. Egy ilyen plusz miatt az utazók legközelebb sem fogják kihagyni ezt a megállót, ebben biztos lehet.

TOVÁBB

polgarmester.jpg Cégvezetõ

Önkormányzat vezetőinek...


Közparkok, játszóterek, erdei tornapályák tehetők vonzóbbá a mozgás szerelmeseinek. A település lakóinak egészsége, jobb közérzete a környezet és a mozgási lehetőségek függvénye is. Sokan nem tehetik meg hogy konditerembe járjanak, sokan nem is akarnak egy jóleső átmozgatásnál többet. Az Önkormányzatok, mint fenntartók lehetősége a parkok megújítása, a használhatóság és így a látogatottság növelése. Forrás nélkül vagy minimális forrással is megvalósítható a PARKFIT gépek telepítése, ha a település vállalkozásai önmagukat reklámozva "örökbe fogadnak", vásárolnak egy-egy gépet a település lakóinak érdekében.

TOVÁBB

fitness.jpg Cégvezetõ

Kondicionáló terem üzemeltetőknek...


Hasznos kiegészítője lehet az Ön termének is, ha a napi munka, klíma és zaj ártalmaitól megfáradt vendégei jó időben akár a szabad levegőn is elvégezhetik, szokásos gyakorlataikat. A PARKFIT gépeivel kültéren is azonos színvonalon tudja biztosítani szolgáltatásait, edzésterveibe könnyen beépítheti a gépek használatát.

TOVÁBB

 allatkert_vezer.jpg


Állat- és Növénykertek


A park gondozói és az oda kilátogatók egészen biztosan szeretik az állatokat, a növényeket. Figyelnek a természet változásaira, szívesen töltik idejüket a szabadban. A PARKFIT fitneszeszközeinket állatokról neveztük el. Úgy gondoltuk, hogy a megszokott elnevezések helyett, egy kis játékosság segítségével a természet közelsége miatt adunk új neveket a gépeinknek. Van olyan tornagép, amely az állatok külalakjához hasonlít, de olyan is akad, amely egy-egy lényeges tulajdonságára utal. A park megtekintése közben a PARKFIT kültéri fitneszgépek használata még egészségesebbé teszi a természetbarátokat.

TOVÁBB
 iskola_vezer.jpg


Oktatási intézmények


A hosszú és szellemileg kimerítő előadások után, vagy csak a szünetekben a PARKFIT gépeken, egy kis könnyű testmozgással, felfrissültebben térhetnek vissza hallgatók a padokba, az oktatók a katedrára. A vizsgákra való felkészülés időszakában kávé és energiaitalok fogyasztása helyett a PARKFIT fitneszgépek természetes módon serkentik az agyműködést. Az intézmények professzionális tudás nyújtása mellet, a test karbantartása is megvalósulhat. Nem kell külön időt kiszorítani a szűkös időbeosztásba, a kültéri eszközökön akár utcai viseletben is bármikor sportolhatunk.

TOVÁBB
 borton_vezer.jpg


Büntetés-végrehajtási Intézetek


Az átlagemberek úgy gondolják, hogy a börtönöknek csak az a feladatuk, hogy a fogvatartottakat biztonságosan elzárják a külvilágtól. Azonban a büntetés-végrehajtási intézeteknek nagyon sokrétű feladatuk van; sok minden más mellett nagy gondot kell fordítani a szabadidő hasznos eltöltésére, különös tekintettel a sportra, művelődésre, önképzésre. A fogvatartottak egészség megőrzésének programjába kiválóan beépíthető a PARKFIT kültéri sporteszközök, amelyek segítséget nyújthatnak akár az életszemlélet megreformálásához.

TOVÁBB