Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre és folyamatosan tájékoztatjuk akcióinkról, híreinkről!Híreink

2012. 05.

Idén májusban szerződtünk Szentes városával, s a Millenáris Parkban öt gépet állíthattunk fel. A gyermeknapi ajándék a szülőknek és tinédzsereknek is lehetőséget teremt, hogy a játszótéren lévő gyermekek figyelése mellett saját egészségük érdekében is tehetnek valamit. Már a szerelés alatt is jöttek érdeklődők, s a tesztelés után azonnal a környéken sétálók célpontjává vált. Öröm volt látni, hogy jó helyre kerültek a Parkfit gépek. Lásd a Galériában.

2011. 07.

A MOL-t már kerestük a parkfit gépek benzinkutakhoz, parkolókhoz telepítésének gondolatával, de csak ebben az évben indultak el a megvalósítással. Mostantól a parkfit gépek az M7-es autópályán a balatonlellei benzinkútnál szolgálják az utazók felfrissítését és biztosítják a koncentrációt az út további részére. Reméljük egyre több benzinkútnál válik alapszolgáltatássá a mozgás aktív támogatása.

2011. 06.

A haditechnikai kiképző központ a kedvező tapasztalatok alapján nem késlekedett és újabb 7 parkfit gépet vásárolt. A kiszállítás rendben megtörtént. Az 50 hektáron biztosított kiváló körülmények és haditechnikai eszközök a katonai, félkatonai és civil térningek (csapatépítés) számára adnak élethű élményeket.

Mi az a Parkfit?
A napi munka mellett is fitt maradni? - Igen! Lehetséges!
A mindennapi lendület és az egészséges életmód természetes igényünk, s ma már mindenki nagyon jól tudja, hogy egészsége megőrzéséhez, a jó kondícióhoz, a kreatív és friss gondolkodáshoz elengedhetetlen a rendszeres, napi testmozgás.

Ám ha egész napunk egy taposómalom, lehet, hogy a nap végére már sem erőnk, sem pedig kedvünk nem marad lemenni egy edzőterembe vagy éppen futni.

Önben is felmerült már, milyen jó lenne, ha napközben mozoghatna néhány percet?

Ha átmozgathatná elgémberedett tagjait, és a gondolkodás is jobban menne néhány perc üdítő torna után, hiszen felfrissülten ülhet vissza a munkához és a napi testedzés sem marad ki.

Esetleg egy „húzós" nap közepén már az is eszébe jutott, hogy munkatársai teljesítményén is hatalmasat lendítene pár perc lazítás a friss levegőn, ami után a koncentrálás is jobban megy.

Nos, a jó hír az, hogy Parkfit gépeinkkel mindezt könnyedén megvalósíthatja!

Bizonyára hallott már a távol-keleti népek híres munkamoráljáról, teherbírásáról. Ők már hosszú idő óta tudják és alkalmazzák ezt az elvet: ha időnként felállunk a munka mellől és tornázunk pár percet, sokkal frissebben ülhetünk vissza és a teljesítményünk is sokkal jobb lesz. Ezért is telepítenek egyre több helyen, így számos munkahelyen is Parkfit gépeket, hiszen felismerték jótékony hatásukat.

Mi is ez a Parkfit?

A Parkfit egy olyan új lehetőség, amellyel könnyedén változtathat a fentieken. Olyan fitnesz gépek, amelyek eltérnek a hagyományostól, amelyek új utat nyitnak a mozogni vágyóknak.

Oké, egy újabb fitneszgép - mondhatná.

De miért más ez, mint egy hagyományos kondigép?

A Parkfit gépeket a szabadba telepítjük, így az átmozgató torna a friss levegőn végezhető el, hiszen a szabadlevegőn végzett mozgás semmivel sem pótolható! Mivel gépeinket akár helyben is telepítjük, nem kell eljárni egy távoli fitnesz terembe, ezzel időt és energiát spórolhat meg. Ráadásul mivel a szabadban vannak elhelyezve, nem igényelnek teremfenntartást, áramot, vagy akár karbantartót. A Parkfit gépek úgy lettek kialakítva, hogy ellenállnak az időjárás viszontagságainak, strapabíróak, de a funkciójukat tökéletesen ellátják.

Mire használható a Parkfit?

A Parkfit gépein könnyed, átmozgató tornát is végezhet, hogy felfrissülten dolgozhasson tovább, de akár keményebb edzéseket is folytathat rajtuk.

Emellett az egyedülálló masszázs funkció kellemes közérzetet biztosít, ami szintén hozzájárul a teljesítmény fokozásához, de akár egy nehéz nap utáni ellazuláshoz, relaxációhoz is.

Fizikai igénybevétel előtt kiválóan alkalmas bemelegítésre, így sokkal kisebb a munka közbeni sérülés kockázata.

A páros gépeken végzett mozgás a személyes kapcsolatokat is fejlesztheti, hozzájárulva a kellemes munkahelyi légkör kialakításához.

A Parkfit gépek segítségével tehát egyszerűen alakíthat ki olyan egészségbarát munkahelyet, ahol a gépeken végzett torna vagy masszázs a munkatársak testi és szellemi jó közérzetéhez egyaránt hozzájárul. Így nemcsak örömteli, de sokkal hatékonyabb is lehet a munkavégzés.